HETCH

WIHLBORGS FASTIGHETER

Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Öresundsregionen med fastigheter i både Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Deras engagemang för regionen och det gemensamma samhället innebär att de tänker långsiktigt och Wihlborgs är måna om att hela regionen utvecklas på ett positivt sätt. De vill skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar där. Genom åren har de skaffat sig stor kunskap om näringslivets villkor i regionen och det ger dem även mod att ta initiativ som gynnar regionens utveckling. Därför är vi på Hetch glada att Wihlborgs inledde ett partnerskap med oss. Vi ser framemot att utveckla Helsingborg som stad och Prisma som fastighet tillsammans med Wihlborgs.

WIHLBORGS PRISMA

Prisma är Wihlborgs senaste projekt. Precis vid havet med milsvid utsikt över Öresund och en del av Oceanhamnen blir Prisma ett alldeles unikt kontorshus i Helsingborg, En egen ö, bara ett stenkast från city och nyrenoverade Helsingborg C. Med mat, shopping, kulturhus och campus i närheten får man lätt känslan av en storstad i fickformat. Visionen är att Prisma ska bli ett techhus där Hetch blir navet i huset. Det är en viktig satsning för staden Helsingborg och utvecklingen av näringslivet.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Utformningen av kontoren i Prisma kommer vara något utöver det vanliga, maximalt dagsljus med stora fönster och fantastisk utsikt över både staden och sundet. Det kommer finnas kontorsytor för såväl stora som små företag, med allt från ca 20-130 arbetsplatser. Här får ni goda möjligheter att skapa en skräddarsydd lösning för er verksamhet. Alla lokaler kan anpassas efter behov, både vad gäller planlösning och storlek, allt från sex kontor på varje plan till ett helt våningsplan. Eller varför inte hyra två våningsplan med interntrappa mellan.

STORT FOKUS PÅ HÅLLBARHET

Prisma kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. Det betyder att Prisma uppfyller de tuffaste hållbarhetskraven för kontorsfastigheter. Här ska människor jobba och må bra utan att belasta miljön i onödan. Hälsosamt ljus, självreglerande ventilationssystem, sedumtak, solpaneler och matavfallskvarnar är några av sakerna som gör att Prisma uppfyller kraven för Miljöbyggnad Guld.

KONTAKTA WIHLBORGS

Wihlborgs älskar Helsingborg. Och Jan-Erik Johansson och Peter Siroky älskar Prisma. Låt dem hjälpa dig vidare i lokaltankarna så att du hittar dina bästa kontorslokaler.

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef Prisma

042-490 46 27 | E-POST

Peter Siroky

Förvaltare Prisma

042-490 46 36 | E-POST